Brand-uri plushplush

Informatii despre brand-urile oferite

Va oferim cateva date despre brand-urile pe care le oferim. Alegerile noastre converg catre aceleasi elemente: calitate, siguranta, durabilitate.

 

Brandul “Small foot” este “calitate germana”, prezenta de peste 20 de ani pe piata europeana.

Toate produsele respecta standardul EN71 privind productia de jucarii, fiecare produs avand declaratie de conformitate. Toate jocurile si jucariile sunt testate de catre un Institut independent.Stim ca folosesc cele mai bune materiale, fie ca este vorba de lemn, plush, tesaturi sau plastic, pentru ca:

- lemnul este folosit din proiecte de reimpadurire;

- vopselele sunt pe baza de apa si nu contin solventi;

- tesaturile si plasticul respecta Directiva 2005/84/EC “Restrictii privind marketingul si folosirea anumitor substante si preparate periculoase”. Toate produsele din tesaturi sau plastic sunt testate de catre Oficiul pentru Supravegherea Comertului din Germania;

- produsele sunt testate la impact si cadere de la 85 cm

Toate jucariile pentru bebelusi au urmatoarele caracteristici: sunt rezistente la apa, saliva, culorile sunt rezistente, sunt inoxidabile, nu contin nichel, sunt non-toxice, se curata cu o laveta umeda sau se spala, in cazul jucariilor de plush.

Desi bucuria unui copil este mare si la vederea unei cutii colorate, cu poza jucariei favorite pe cutie, pentru reducerea emiisilor de CO2, Legler foloseste si ambalaje in culori neutre. Ambalajele sunt certificate de catre Forest Stewardship Council.