Modalitati de plata | plushlush.ro

Modalitati de plata

Plata produselor achizitionate sau rezervate prin pre-comanda pe site-ul nostru, se poate efectua cu cardul, ramburs sau prin transfer bancar, modalitati pe care le puteti alege pe parcursul efectuarii comenzii, dupa introducerea produselor dorite in cosul de cumparaturi.

Prima modalitate este de a achita prin card. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta. Cardurile eligibile sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PlushPlush.

A doua modalitate este de a achita numerar, la primirea coletului (plata ramburs), urmand ca societatea noastra sa se deconteze ulterior cu firma de curierat.

A treia modalitate este de a achita direct in contul nostru bancar, pus la dispozitie pe site, la sectiunea metoda de plata.

Pentru persoanele din strainatate care doresc sa trimita cadouri in Romania, exista posibilitatea de a achita in echivalent euro, direct in contul de Euro. Conversia se efectueaza la cursul BNR din ziua platii.