Plushplush.ro - magazin online de jucarii

Despre noi

PlushPlush a prins aripi din dorinta de a oferi piticilor nostri jucarii de calitate, care sa le ofere cea mai mare distractie si sa aiba si un rol educativ. Dupa o varsta, copii devin experti in jucarii. Fiecare copil stie sa spuna ce ii place si ce nu, stie ce jucarie sa isi aleaga, chiar daca este pus in fata unei game intregi de jucarii. Unii copii prefera jucariile cu butoane, adorand sa apese acele butoane care ii produc veselia cea mai mare. Alti copii prefera sa construiasca jucarii cu propriile lor manute.

Impreuna le putem pregati universul acela fericit, pe care numai copilaria il stie!

Astfel reusim sa mai retraim clipele propriei noastre copilarii! Cu siguranta ne vom bucura de noile jucarii de care pot beneficia in dezvoltarea lor, copiii nostri!

PlushPlush este un brand al societatii SIMFRA INVEST SRL. Pentru bucuria copiilor, luam in serios masurile de siguranta privind jucariile. Alegem cu grija produsele oferite si companiile producatoare, indreptandu-ne catre companii cu renume in domeniu, care respecta intru totul legislatia privind producerea jucariilor.

S.C. SIMFRA INVEST S.R.L., are o experienta de 10 ani, atat in mediul economic intern cat si pe plan international.

SIMFRA INVEST SRL, CUI RO21197127, J34/153/2007.