Livrare si retur | plushplush.ro

Livrare și retur


LIVRAREA

Livrarea produselor se realizeaza prin curier rapid, costurile de transport fiind mentionate separat in cosul de cumparaturi.

Termenul de livrare standard este intre 24-48 de ore lucratoare, in cazul in care livrarea se efectueaza prin intermediul curierilor Sameday, Fan Courier sau Urgent Cargus. insa pot exista intarzieri in cazuri neprevazute, care nu depind de noi. Pentru coletele expediate prin Posta Romana, termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.

Coletul va fi livrat la adresa specificata pe comanda, plata in sistem ramburs avand loc in momentul inmanarii coletului. In cazul platii prin transfer bancar, se va expedia doar coletul, fara a se percepe o alta plata suplimentara.

Transportul pentru comenzi in valoare de pana la 150 lei este de 19 lei, pe teritoriul Romaniei.

*In perioada promotiilor, livrarea poate fi gratuita pe tot teritoriul Romaniei

Pentru comenzile care nu sunt in reteaua de acoperire a companiilor de curierat Fan Courier, Sameday sau Urgent Cargus, se achita contravaloarea taxei suplimentare pe numar de kilometri, perceputa de catre companiile de curierat.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cu cel livrat, costul returului este suportat de catre compania noastra. 


RETURUL

In cazul in care societatea noastra nu poate executa contractul datorita indisponibilitații produsului sau serviciului, societatea trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata, in cazul plații cu card bancar sau OP, trebuie rambursate de catre Comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.


In cazul in care, din greseala, ați primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificațiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de ambalajele originale si sa nu aiba semne de folosinta. In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veți primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice. In cazul returului produselor, se va retine contravaloarea taxei de livrare din valoarea returnata cumparatorului.


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3 - 30 de zile de la acceptarea returului.